MasterJanek Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 (edytowane) Witajcie forumowicze, długo mnie tu nie było ale bardzo chciałbym Wam przedstawić mój najnowszy i zarazem ostatni model. Nie chciałbym się rozgadać więc powiem tylko iż jest to spełnienie mojej modelarskiej wizji która chodziła mi po głowie odkąd zacząłem kleić modele. W sumie nasklejałem ich 22 i to już wystarczy. Być może kiedyś do klejenia wrócę ale nieprędko. Co do technicznych spraw model jest mixem absolutnie wszystkiego, części do niego skompletowałem z tego co zostało mi po innych modelach i tego co samemu udało mi się sklecić (np. grill to siatka z sitka). I tak silnik, przednie koła, dyferencjał jest od Corvette C5, deska rozdzielcza i kierownica to VW Beetle, buda po przycięciu i tylne koła z Hispano Suizy itd. Zdjęcia bez zbędnego gadania, jeśli ktoś jest czegoś ciekawy zapraszam do pytania, chętnie odpowiem Zapraszam Was do podzielenia się opinią, wrażeniami Pozdrawiam Was serdecznie Edytowane 15 Lutego 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Dupa modelu super ale reszty nie widać trudno coś więcej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 15 Lutego 2017 Ale zdjęcia jakieś takie nie ostre na pożegnanie wrzuciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 U mnie widać tylko dwie fotki: znaczek z przodu i d...a z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 15 Lutego 2017 Autor Share Napisano 15 Lutego 2017 Witajcie! Zdjęć powinno być 9, tyle ich pokazuje u mnie, zaraz postaram się naprawić! UP. Foty wstawione jeszcze raz, wszystkie powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 U mnie teraz nie widać żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 15 Lutego 2017 Autor Share Napisano 15 Lutego 2017 Strasznie przepraszam za zamieszanie, metoda której używałem całe te lata przestała działać jak myślałem w wyniku zmian w picasa.google ale już ogarnięte! Pozdrawiam i jestem ciekawy Waszych opinii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Teraz bangla Model fajny i oryginalny. Składak wyszedł całkiem do rzeczy. Szczegóły ciężko ocenić, bo foty są bardziej artystyczne, niż modelarskie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Wspaniały ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Super, skala 1:24, a na zdjęciach wygląda jak miniaturka bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 20 Lutego 2017 Autor Share Napisano 20 Lutego 2017 Dziękuję Wam bardzo za Wasze słowa i opinie, cieszy mnie ciepły odbiór modelu to naprawdę bardzo miłe słyszeć gratulacje od innych modelarzy, gdy zaczynałem nie spodziewałbym się że kiedyś zbuduję modele które zachwycą innych i mnie samego a udało się. Zdjęcia miały być faktycznie bardziej artystyczne niż modelarskie, lubię łączyć moją pasję do fotografii z innymi jak modelarstwo czy samochody. Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję za wasze uwagi, to przecież również dzięki krytyce możemy sprawić że nasze wozy wyglądają jeszcze lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi