bartek33365 Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Od tak dla zmiany Rosiek w 72. Żywica całkiem, całkiem. Niestety w moim egzemplarzu nie było instrukcji, więc musiałem posiłkować się netem. Od siebie dołożyłem drut kolczasty, plandekę i butelkę wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Fajny. W ogóle nie widać, że to 1/72, gdyby nie zbliżenie PK-aski. Jak zrobiona butelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 19 Lutego 2017 Autor Share Napisano 19 Lutego 2017 Dzięki. Butelka zrobiona z kawałka przezroczystej wypraski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 Nie spotkałem się z piaskowymi OSS-D. z pancerzem Rafaela... masz na to jakieś kwity..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Powiem szczerze, że ja też. Ale wykonanie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi