Browarek90 Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Gratuluję modelu, swietny! Widziałem w Kielcach, pochwal się ile nagród wpadło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 9 Października 2017 Autor Share Napisano 9 Października 2017 Gratuluję modelu, swietny! Widziałem w Kielcach, pochwal się ile nagród wpadło:) Byłeś w Kielcach ? Dlaczego się nie "ujawniłeś" ? Chętnie bym pogadał ..... Cieszę się, że model Ci się podobał. Był wystawiony w Sabacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 19 Listopada 2017 Share Napisano 19 Listopada 2017 Świetnie ten model wyszedł, na żywo bardzo przyjemny połysk ;-) No i gratulacje za Katowice (więcej nie zdradzam jakbyś jeszcze nie wiedział co i jak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 19 Listopada 2017 Share Napisano 19 Listopada 2017 Zajrzałem na wyniki "Katowice" i dołączam się serdecznie do gratulacji za model. Nie mniejsze należą się organizatorom i jurorom, że w końcu ktoś należycie docenił model cywilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 20 Listopada 2017 Autor Share Napisano 20 Listopada 2017 Katowice szczególnie przychylne :-) Jak zwykle. Z tego co wiem, najbardziej spodobała się moja purchawka 356A w cabrio. F250 TR i silniki chyba mniej .... chociaż wszystko było wystawione w jednej klasie, wiec Sędziowie musieli coś wybrać. Niestety nie mogłem być osobiście, ale modele były. W tym roku to ostatni konkurs :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 27 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2017 Znalazłem kilka fotek ze zbliżeniami (perwersja ) niektórych szczegółów modelu. Przy okazji dotarło do mnie, że nie zrobiłem galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 Domontować trochę tła (kostka, drzewka) i spokojnie można wysyłać zdjęcia dalszej rodzinie i natrętnym znajomym z adnotacją: "Nasz nowy nabytek już przygotowany do wakacyjnego wyjazdu do Hiszpanii". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 27 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2017 Angora od Ciebie Andrzeju Dzięki wielkie. Masz możliwość wydrukowania czegoś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 28 Grudnia 2017 Share Napisano 28 Grudnia 2017 Masz możliwość wydrukowania czegoś jeszcze ? Gdy w drukarni drukowana jest praca formatu A2 na papierze B2 to mam do dyspozycji margines czyli paski o szerokości do 8 cm. Taki druk jednostronny zdarza się co 2-3 dni. Dwustronny co 1-2 tygodnie. Czy chciałbyś coś konkretnego, żeby Ci druknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi