Panzer Machine Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Pewnie już to pisałem, ale warto powtórzyć. Jestem pod wrażeniem tego co Airfix robi w ostatnim czasie ze swoimi modelami. Nie da się ich zupełnie porównać do wcześniejszych zestawów. Wypraski są pięknie odlane z niesamowitym detalem. Rozwiązania montażu modelu są zaskakujące jak i cudowne w zastosowaniu. Nic tylko kleić! Tak samo było w przypadku zestawu A03003. Montaż przebiegał bezproblemowo. Wszystko idealnie do siebie pasowało. Kalkomania super! Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Te wiszące koła podwozia głównego psują trochę wrażenie. poza tym poprawnie i czysto. Te żółte elementy na stateczniku są jakoś udokumentowane, czy to wkład własny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Marca 2017 Autor Share Napisano 6 Marca 2017 Wiszące koła ssą... Robiłem to malowanie (dolny): Widzę że za jasny kolor domieszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Te wiszące koła to błąd zestawu wymagający korekcji, czy coś nie poszło zgodnie z instrukcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Marca 2017 Autor Share Napisano 6 Marca 2017 Sam nie wiem. Miałem problem z umieszczeniem ich. Biorę też pod uwagę mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Trzeba będzie uważać. A zachwyty nad nowościami Airfixa podzielam. Ta firma zrobiła zestawy, które w większości są fajne i dla dorosłych i dla małolatów. Proste i tanie, a przy tym bardzo dobrze oddające sylwetkę i pozbawione głupich błędów, dlatego też to koło trochę mnie zaniepokoiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Marca 2017 Autor Share Napisano 6 Marca 2017 Pitotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Marca 2017 Autor Share Napisano 10 Marca 2017 RAV, aha... no tak. Ten element ułamał się przy malowaniu. Nawet nie zauważyłem kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi