ksiadz Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Witam Model relaksacyjny jednak nie mogłem sobie odpuścić kilku przeróbek wywiercone okna, dorobione anteny, wnętrze od podstaw chodź waloryzacja wyszła średnio w mojej ocenie jak na szybkosklej jestem zadowolony, zapraszam do małej galerii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Fajny maluch! A kto go robi w 1:144? Pozdro, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Czy on ma 5cm długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Czy on ma 5cm długości? Myślę, że bliżej 8 cm. Ma swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Myślę, że bliżej 8 cm. No to taki mały już nie jest, można było trochę zróżnicować malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Model robi Fujimi zrobiłem szybkie zdjęcie poglądowe co jest w pudełku została mi jeszcze jedna ramka z modelem producent pakuje 2 jednakowe ramki i umożliwia 3 wersje malowania: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 12 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 12 Marca 2017 Maleństwo maleństwem, ale finezją nie grzeszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi