Mikele Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Konsultacje społeczne. Kalki położone, nieco brudzonka poszło. Fartuchy boczne na moje oko idą w dobrą stronę. Jeszcze nieco im wilgotnych zacieków dorobię i zaschnięte błotko na dolnej krawędzi tu i tam. Ale co robić z górą burt i wierzchem kadłuba? Póki co są same pigmenty tu i tam. Jak to urozmaicić technikami, żeby nie wyszło mdło? Wash dla wyciągnięcia detali to na bank. Ale gdzie jakie zacieki i plamy z olejów porobić? To samo pytanie się tyczy góry wieży. Tył chcę mu spaskudzić w takim oto stylu: Tylko nieco mniej nachalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Ja bym go juz jakos specjalnie nie katowal. Fajnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Katuj, jak zepsujesz to lecisz do sklepu po drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Drugiego to mi się nie będzie chciało, będę poprawiał do skutku edit: Jeszcze trochę off-roadu było. Teraz lokalnie zostało poprawić retusz linii podziału i bedzie tego. Tył kadłuba i nieco płyta nad silnikiem dostanie "white dirt ProModelera z aerografu, kopciuch, lufa i KM i jakby koniec. Acha - i znów pytanko. Dawać mu bambetle do koszów, czy puste zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 5 Sierpnia 2017 Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Ekstra wyszlo..Dawaj różności do koszy. Taki styrany... pewnie musi być długo w terenie. To i chłopaki zdążyli do tych koszy coś uzbierać;-) Poza tym jak będą zapełnione to fajnie będzie widać te fototrawione kratownice. Kurde bardzo realistyczna ta zieleń i obicia. Kaleczki widzę siadły dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Namówiłeś mnie na te toboły A co do obić i brudzingu - popytałem, poczytałem, pooglądałem na YT no i jest. Otwartych drzwi nie ma co wyważać. A kalkomanie zrobiły swoje. Mam nadzieję, że te ode mnie też się nie zmarnują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Tymczasem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Jeszcze takie o dorobiłem: i galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi