majkel1 Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Witam! Proszę o weryfikację, czy dobrze rozkminiłem układ paliwowy w T55AM Merida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Zadaj to pytanie Koledze Flachent'emu. On się na tym zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Witam!Proszę o weryfikację, czy dobrze rozkminiłem układ paliwowy w T55AM Merida? Drobna korekta przedniego zbiornika. Prawy przewód robi łuk na zewnątrz jak z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzięki zgadza się. Rysunek tylko poglądowy. Głównie chodzi mi o rejon zaworu i wejścia do kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Wygląda, że wyszło nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Wyszło tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi