danielodziem Napisano 9 Kwietnia 2017 Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Na WARSZTAT trafił model firmy tigermodel. Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Pierwsze kroki....kola.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Idealnie wykonane ruchome zawieszenie Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Kwietnia 2017 Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Zasiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Zasiadam Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 10 Kwietnia 2017 Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Ja również zasiadam i dopinguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Ja również zasiadam i dopinguję Zapraszam. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keravnos Napisano 10 Kwietnia 2017 Share Napisano 10 Kwietnia 2017 O, bardzo chętnie popatrzę. Masz już plan jaką wersję kamuflażu wykonasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Kwietnia 2017 Share Napisano 10 Kwietnia 2017 O, bardzo chętnie popatrzę. Masz już plan jaką wersję kamuflażu wykonasz? Podczepiam się pod pytanie Może szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2017 EXPO...szare tym razem... Inne już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keravnos Napisano 10 Kwietnia 2017 Share Napisano 10 Kwietnia 2017 EXPO...szare tym razem... Dzięki, po cichu właśnie liczyłem na tą odpowiedź;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 10 Kwietnia 2017 Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Znajdź dobre zdjęcia konkretnego egzemplarza bo masz dwa rodzaje kół nośnych a ruskie mają jobla w ich wymianie (wymieniają na te z tym dłuższym przetłoczeniem sięgającym obręczy koła ). Widziałem już zdjęcia z tymi kołami T72 B3/4, T90 i pochodne ,nawet modernizację T55 pozdrawiam i owocnych poszukiwań OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Znajdź dobre zdjęcia konkretnego egzemplarza bo masz dwa rodzaje kół nośnych a ruskie mają jobla w ich wymianie (wymieniają na te z tym dłuższym przetłoczeniem sięgającym obręczy koła ). Widziałem już zdjęcia z tymi kołami T72 B3/4, T90 i pochodne ,nawet modernizację T55 pozdrawiam i owocnych poszukiwań OLO Dzięki.a ja sie zastanawiałem do czego tyle kół Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Znalazłem.....kola z mniejszym/ krótszym srodkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Efekt wieczornego składania.... Poprostu bajka.klocki lego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Tylko jedno miejsce z potrzebą użycia szpachli....reszta rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Przepraszam za jakość zdjęć...prosto z warsztatu...o 24 z minutami Okazyjnie zrobię przy lepszym świetle Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Aż mam ochotę swojego terminatora zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Aż mam ochotę swojego terminatora zacząć Dawaj.zaczynaj fajną maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Aż mam ochotę swojego terminatora zacząć Dawaj.zaczynaj fajną maszyna. Masz ....dla inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Masz ....dla inspiracji. Skorzystam ale musi poczekać.... muszę skończyć M60, Merkavę i panterkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Skorzystam ale musi poczekać.... muszę skończyć M60, Merkavę i panterkę A gdzie można zobaczyć panterkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Skorzystam ale musi poczekać.... muszę skończyć M60, Merkavę i panterkę A gdzie można zobaczyć panterkę Na razie na moim biurku jakoś nie chciałem zakładać dla niej warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Ciag dalszy walki z Terminatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Gotowy do malowania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi