Bengal Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Szybciutko Ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Świetna robota lufy zestawowe czy wymieniałeś? Jak/z czego zrobiłeś powłokę antyrefleksyjną w wizjerach (ekstra wyglądają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Świetna robota lufy zestawowe czy wymieniałeś? Jak/z czego zrobiłeś powłokę antyrefleksyjną w wizjerach (ekstra wyglądają) Lufy byl y w zestawie... Wizjery zrobione z płyty DVD...rozwarstwionej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Lecisz z tematem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Szybciutko Ładnie się prezentuje. Składa się jak klocki Lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Wizjery zrobione z płyty DVD...rozwarstwionej Pokazałbyś jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Wizjery zrobione z płyty DVD...rozwarstwionej Pokazałbyś jak ? Płyta jest z dwóch warstw. Wez nożyk i rozwarstw ja... I masz dwie warstwy...wykorzystujesz jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Wizjery zrobione z płyty DVD...rozwarstwionej Pokazałbyś jak ? Płyta jest z dwóch warstw. Wez nożyk i rozwarstw ja... I masz dwie warstwy...wykorzystujesz jedną. Kiedyś próbowałem - nie wyszło mi tak jak Tobie spróbuję na innej płytce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Wizjery zrobione z płyty DVD...rozwarstwionej Pokazałbyś jak ? Płyta jest z dwóch warstw. Wez nożyk i rozwarstw ja... I masz dwie warstwy...wykorzystujesz jedną. Kiedyś próbowałem - nie wyszło mi tak jak Tobie spróbuję na innej płytce W inny sposób Ci nie pomogę....nie zrobię zdjęcia .na foto ten sam patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 14 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Gotowy do malowania./podkład/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 14 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Podkład gotowy Jutro rozjasnienia.....taki preshading Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Super obserwuję dalej i przy okazji Zdrowych i Wesołych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 14 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Super obserwuję dalej i przy okazji Zdrowych i Wesołych Dzięki.wzajemnie prZy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 czekam na rozjaśnienia z czarnego w biel jest ciężko podobno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 16 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Bez większej spinki...rozjasnione tam gdzie uważałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Kwietnia 2017 Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Fajnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 16 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Fajnie to wyglada Dzięki.oby cos z tego zostało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Kwietnia 2017 Share Napisano 16 Kwietnia 2017 ten pojazd wyglada mega. Coś tam czytałem, ze Rosjanie nie byli z niego zadowoleni, ale wyglada dobrze ,_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Maskowanie w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Drugi kolor z zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Ładnie, tylko zastanawiam się czy nie lepiej było go pomalować ciemnkszarym i potem go maskować pod jasny - mniej taśmy by poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Ładnie, tylko zastanawiam się czy nie lepiej było go pomalować ciemnkszarym i potem go maskować pod jasny - mniej taśmy by poszło. Moze innym razem...tak spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Jest tak "cukierkowy" ze nawet nie ma jak kolorów zmodulowac olejnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 To zrób go na czyściocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2017 To zrób go na czyściocha. Zrobię na czysciocha...i będą komentarze ze za czysto.....wiesz jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi