Marudek Napisano 10 Kwietnia 2017 Share Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, Po ciężkich bojach wreszcie "zmęczyłem" ten model. Kilkakrotnie malowany aerografem i zmywany do zera, potem awaria aerografu i malowanie pędzlem. Jestem przekonany, że nawet pędzlem można osiągnąć ciekawe efekty malarskie, jednak jeszcze nie w tym modelu. Miał być dużo lepszy niż jest, ale wciąż się uczę. Kolejny będzie lepszy Pozdrawiam, Marudek Edytowane 5 Marca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 10 Kwietnia 2017 Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Bardzo fajny kamuflaż. Po tylu przeciwnościach uważam, że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Tak, jest w miarę przyzwoicie , choć przydałoby mu się zapuszczenie linii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 I Ty zrobiłeś odrzutowca??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Model po przejściach ale wyszedł bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 31 Października 2019 Autor Share Napisano 31 Października 2019 Paskudztwo... Myślałem żeby zrobić do niego drugie podejście - kupić nowy model i zlecić druk kalek jeszcze raz z nadzieją że będzie lepiej, ale zastanawiam się czy to w ogóle ma sens bo :"I'm not much of a jet person - I'm rather a propeller kind of guy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 23 Maja 2020 Share Napisano 23 Maja 2020 W dniu 31.10.2019 o 07:58, Marudek napisał: Myślałem żeby zrobić do niego drugie podejście - kupić nowy model i zlecić druk kalek jeszcze raz Gdzie wydrukowałeś te kalki ? Szukam izraelskich kalek do F-16 1:144 ale chyba nie są dostępne gotowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 25 Maja 2020 Autor Share Napisano 25 Maja 2020 Hej, Ja zleciłem druk kalek u PepsiAdama, ale On się już chyba z tego wycofał. Na szybko na ebayu znalazłem to: https://www.ebay.co.uk/itm/Detail-Up-1-144-IAF-Israeli-Air-Force-F-16C-BLOCK-40-BARAK-Model-Marine-Decal/171982396268?hash=item280af31b6c:g:Z1cAAOSwTQtZ5uxq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 24 Czerwca 2020 Share Napisano 24 Czerwca 2020 (edytowane) Znalazłem to samo na aliexpress, zobaczymy co jest warte (jeszcze nie przyszło). Tez chcę zrobić ten model w oparcie o F-16 C Revella z małymi zmianami niektórych detali. Nie wiem tylko jeszcze czy ze 101 eskadry (jak Twój) czy ze 115 (ze smokiem) bo kalki będą do obydwu a malowanei jest identyczne. Edytowane 24 Czerwca 2020 przez michal78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi