majkel1 Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Witam! Oto moja interpretacja T55AM Merida. Zestaw Tamyia plus armo plus Fruilmodel plus rbmodel(lufa armaty i karabinu). Drobny komentarz do produktu armo: no niestety mimo wysokiej ceny jakośc zestawu pozostawia wiele do życzenia. Niewiele elementów nie wymagało poprawek zaczynając od osłon bocznych, a kończąc na sko Merida. Na plus można zaliczyć fakt, że kilka szczególnie wrażliwych elementów było zdublowane. Jednak polecił bym chyba jako bazę do Meridy zestaw Takom i wykonanie brakujących elementów własnoręcznie. To tyle marudzenia. film zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Super, tym napędem powalasz kolejny raz . Merytorycznie, co do Meridy nie wypowiem się bo nie znam tematu, ale ogólnie model na wielki plus jak dla mnie . Czekam na kolejny pojazd z napędem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAHR Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Mam wrażenie, że malarsko trochę popłynąłeś, Twardy wyglądał lepiej w moim odczuciu. Na zbliżeniach widać, że chyba dość grubo farba siadła. Model w ruchu wygląda super, ekstra pracuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel1 Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 Trochę racja bo stosowałem preshading, ale za pierwszym razem kolor bazowy za mocno nałożyłem i wszystko pokrył. Dlatego było drugie podejście no i jeszcze lakier półmat i na koniec mat. Ale z pewnej odległości nie jest tak źle. W zasadzie jestem zadowolony choć mogło być lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts