majkel1 Napisano 21 Kwietnia 2017 Napisano 21 Kwietnia 2017 Witam! Oto moja interpretacja T55AM Merida. Zestaw Tamyia plus armo plus Fruilmodel plus rbmodel(lufa armaty i karabinu). Drobny komentarz do produktu armo: no niestety mimo wysokiej ceny jakośc zestawu pozostawia wiele do życzenia. Niewiele elementów nie wymagało poprawek zaczynając od osłon bocznych, a kończąc na sko Merida. Na plus można zaliczyć fakt, że kilka szczególnie wrażliwych elementów było zdublowane. Jednak polecił bym chyba jako bazę do Meridy zestaw Takom i wykonanie brakujących elementów własnoręcznie. To tyle marudzenia. film zdjęcia Cytuj
Rack Napisano 22 Kwietnia 2017 Napisano 22 Kwietnia 2017 Super, tym napędem powalasz kolejny raz . Merytorycznie, co do Meridy nie wypowiem się bo nie znam tematu, ale ogólnie model na wielki plus jak dla mnie . Czekam na kolejny pojazd z napędem . Cytuj
FAHR Napisano 27 Kwietnia 2017 Napisano 27 Kwietnia 2017 Mam wrażenie, że malarsko trochę popłynąłeś, Twardy wyglądał lepiej w moim odczuciu. Na zbliżeniach widać, że chyba dość grubo farba siadła. Model w ruchu wygląda super, ekstra pracuje. Cytuj
majkel1 Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Napisano 28 Kwietnia 2017 Trochę racja bo stosowałem preshading, ale za pierwszym razem kolor bazowy za mocno nałożyłem i wszystko pokrył. Dlatego było drugie podejście no i jeszcze lakier półmat i na koniec mat. Ale z pewnej odległości nie jest tak źle. W zasadzie jestem zadowolony choć mogło być lepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi