majkel1 Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Witam! Oto moja interpretacja T55AM Merida. Zestaw Tamyia plus armo plus Fruilmodel plus rbmodel(lufa armaty i karabinu). Drobny komentarz do produktu armo: no niestety mimo wysokiej ceny jakośc zestawu pozostawia wiele do życzenia. Niewiele elementów nie wymagało poprawek zaczynając od osłon bocznych, a kończąc na sko Merida. Na plus można zaliczyć fakt, że kilka szczególnie wrażliwych elementów było zdublowane. Jednak polecił bym chyba jako bazę do Meridy zestaw Takom i wykonanie brakujących elementów własnoręcznie. To tyle marudzenia. film zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Super, tym napędem powalasz kolejny raz . Merytorycznie, co do Meridy nie wypowiem się bo nie znam tematu, ale ogólnie model na wielki plus jak dla mnie . Czekam na kolejny pojazd z napędem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Mam wrażenie, że malarsko trochę popłynąłeś, Twardy wyglądał lepiej w moim odczuciu. Na zbliżeniach widać, że chyba dość grubo farba siadła. Model w ruchu wygląda super, ekstra pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Trochę racja bo stosowałem preshading, ale za pierwszym razem kolor bazowy za mocno nałożyłem i wszystko pokrył. Dlatego było drugie podejście no i jeszcze lakier półmat i na koniec mat. Ale z pewnej odległości nie jest tak źle. W zasadzie jestem zadowolony choć mogło być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi