seba_t Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Nazywam się Seba, przyjechałem z Lublina Chciałbym wystartować w konkursie z takim oto ustrojstwem i zaśpiewać piosenke o króliczku Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Fotki się nie otwierają, źle je zlinkowałeś. Fajny model, taki cywilny wśród dział i bomb;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 11 Stycznia 2008 No to śpiewaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 11 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2008 no i poprawione, teraz zdjęcia otwierają się normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Kurcze teraz żąłuje że sobie go nie kupiłem w Edynburgu. + Bedzie fajna relacja mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Chyba najlepsza zabawa z tym to będzie zrobienie figurek chętnie pooglądam relaksacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Bardzo fajny, pomysł. Pooglądam sobie, bo zabawnie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Zaje model ;p , powodzenia w budowie , kroliczek ;P . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi