Xmen Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Model Azura.Szału przy składaniu nie było.Malowany Humbrolami i masterami.Kolory dobrane według instrukcji.Na zdjęciu dołu nie widać washa ale jest tylko za delikatny.Wszelka krytyka dopuszczalna.Dopasowanie osłony kabiny nie jest idealne ale zamiennika nie ma a bałem się uszkodzić.Na ostatnim zdjęciu widać nie wytarty wash, już porawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Fajny dziwoląg ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Fajny ten Jugosłowiański pezetelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Fotki kiepskie,nie będę krytykował mam Ikarusa w planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Fotki słabe bo zmieniłem ustawienie lamp.Co do modelu to najwięcej pracy jest przy zastrzałach.. Nie dosyć że dziwnie łączone to jeszcze słabo spasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi