author21 Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 No i na zdjęciu jest jasny beż, a u ciebie wpada w zielonkawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturW Napisano 10 Maja 2017 Autor Share Napisano 10 Maja 2017 No i na zdjęciu jest jasny beż, a u ciebie wpada w zielonkawy ? Nie sądzę , różnica i granice pomiędzy kolorami są widoczne , zielony to zielony , beżowy to beżowy , oczywiście zdjęcie nigdy nie oddaje wyglądu rzeczywistego i będą różńice , na plus dla realu bo fotograf ze mnie słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaksik Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Jak dla mnie śliczny Rosiek Mam pytanie - czym tak konkretnie robiłeś Wash-a ? Czym też pobrudziłeś koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturW Napisano 11 Maja 2017 Autor Share Napisano 11 Maja 2017 Mam pytanie - czym tak konkretnie robiłeś Wash-a ? Czym też pobrudziłeś koła? Dzięki Wash od jakiegoś czasu daję gotowy,używam Tracks Wash-Ammo Mig , po całości,zmienia odcień farby i podkreśla detale. Koła malowane aero-Panzer Aces Vallejo-Dark rubber /Ligt rubber,plus pigmenty-jasne odcienie. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek0101 Napisano 6 Lipca 2018 Share Napisano 6 Lipca 2018 Jak by wyglądało pomalowanie taką farbą Rośka HTK-B086 dało by to efekt zbliżony do oryginalnego malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 31 Lipca 2018 Share Napisano 31 Lipca 2018 A ja widziałem Rosomaka w tym malowaniu na żywo niedawno. Hehh i dalej upieram się , że nie te kolory. Beż i zieleń na naszych są inne. Co nie znaczy że model mi się nie podoba, jest super wykonany, ale SF . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 31 Lipca 2018 Share Napisano 31 Lipca 2018 Świetny ! Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 Szkoda tylko, że foty wcięło, też bym się pozachwycał bo mój czeka w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi