mikemc Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Witam Prezentuje kilka fotek mojej ostatniej skończonej figurki. Jest to żywica tzw. garage kit. Mam nadzieje że wszystkie detale się zgadzają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 29 Kwietnia 2017 Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Temat fajny i ciekawy .Ale tematyka niszowa.Kolega się interesuje Mangą ,Anime i coś tam jeszcze w tym temacie.Tez ma kilka figurek ale kupnych.Raczej sam nie maluje bo jakoś po tematach drugowojennych się cofnął teraz właściwie do czasów parku jurajskiego i dinusiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 29 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Nie moje klimaty ale "detal fajny " ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 29 Kwietnia 2017 Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Tak także wygląda zacnie, fajnie twarz wyszła. I ogólne wrażenie włosów i odzieży '"falujących" na wietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Detal może być, choć rodzą się pewne wątpliwości, bo widać tylko jedną stronę tego medalu... tfu, znaczy się - detalu Za kolegami zapytam: masz może jeszcze tej mangi? Kiedyś jeden z kolegów prezentował takie laleczki w trochę bardziej "właściwych" pozach bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi