Buberson Napisano 7 Maja 2017 Napisano 7 Maja 2017 Witam ponownie. Tym razem coś z żywicy w skali 1:72-9K33OSA.Zapraszam do oglądania. Cytuj
Piotr_P Napisano 7 Maja 2017 Napisano 7 Maja 2017 Piękna praca. Miło się patrzy... Wygląda na to ,że w najbliższym czasie jeszcze sporo dasz nam powodów do cieszenia modelarskich oczu. Cytuj
bazylms Napisano 7 Maja 2017 Napisano 7 Maja 2017 Ładnie. Choć na moje niesprawne oko ten zielony to bardziej pod Hamerykański olive drab niż ruską zieleń podchodzi. Cytuj
Buberson Napisano 7 Maja 2017 Autor Napisano 7 Maja 2017 Ładnie. Choć na moje niesprawne oko ten zielony to bardziej pod Hamerykański olive drab niż ruską zieleń podchodzi. Ruskich zieleni cała masa a ten konkretny to khaki green russian od Ammo Mig. Cytuj
Buberson Napisano 7 Maja 2017 Autor Napisano 7 Maja 2017 Model super ! Tylko ta "piaskownica". Dzięki Wiem,wiem piaskownica tymczasowa Cytuj
Piotr_P Napisano 7 Maja 2017 Napisano 7 Maja 2017 Mnie się podoba.... a koledze Buberson proponuję używać przycisku "edytuj" w prawym dolnym rogu posta. Lepiej się patrzy na całość wypowiedzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi