kret69 Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Jedyny podobno samolot dyspozycyjny porwany przez uzbrojonych porywaczy. I jedyny który przetrwał trafienie rakietą przeciwlotniczą z MiGa-23 (w sumie to nie wiem czy jedyny ale przetrwał). Po długich poszukiwaniach upolowałem model który wydawał mi się właściwy. Czy tak jest to nie wiem ale przynajmniej się pochwalę: W środku: A po spasowaniu na sucho (bez taśm): Detal kadłuba: Największą moją bolączką jest to, że ja chciałem kadłub pozwalający na zrobienie BAe-125 serii 700: a ten to niestety wcześniejszy Hawker Siddeley z tym charakterystycznym wybrzuszeniem nad kabiną (trzeci od góry): Nie wiem czy wersja "RAF T.1." miałaby bardziej pasujący kadłub ale boję się że znowu utknę w rzeźbieniu zamiast zrobieniu sobie na spokojnie konkretnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Bardzo ciekawy temat. Co byś nie wymyślił, to będę oglądał !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 HS-125/600 robił Matchbox. Bez wybrzuszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 15 Maja 2017 Autor Share Napisano 15 Maja 2017 Dziękuję bardzo! Zamówiłem właściwy model. Z tego zrobię inny ambulans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi