xmald Napisano 2 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2017 Jadę dalej bo model skleja się właściwie sam ;o) Nałożyłem kalki są Cartografu więc żadnych śmiechów z nimi nie było. Wybrałem malowanie w barwach 35 dywizjonu RFC - najbardziej kolorowe. Dokleiłem też okucia zastrzałów i mocowania naciągów oraz kilka detali. Na zdjęciach syfienie dolnych powierzchni wygląda dość intensywnie - w realu jest to zdecydowanie bardziej subtelne. Teraz zabieram się za ożywienie powierzchni malowanych PC10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 2 Sierpnia 2017 Share Napisano 2 Sierpnia 2017 Piękny! Jestem pod wielkim wrażeniem. Nadal trudno mi uwierzyć, że to 1:48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Wygląda super. Nie mogę się doczekać efektu końcowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Dzięki Panowie! Dorobiłem pompę powietrza Rotherham i założyłem większość naciągów. Na fotkach widać co jest jeszcze do poprawy. Nałożyłem też kalki na koła - bardzo fajnie zaprojektowane - wszystko pasuje elegancko. Pomalowałem też bomby Coopera. Jestem już na półmetku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 15 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Zapraszam do galerii: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=59112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi