xmald Napisano 2 Sierpnia 2017 Autor Napisano 2 Sierpnia 2017 Jadę dalej bo model skleja się właściwie sam ;o) Nałożyłem kalki są Cartografu więc żadnych śmiechów z nimi nie było. Wybrałem malowanie w barwach 35 dywizjonu RFC - najbardziej kolorowe. Dokleiłem też okucia zastrzałów i mocowania naciągów oraz kilka detali. Na zdjęciach syfienie dolnych powierzchni wygląda dość intensywnie - w realu jest to zdecydowanie bardziej subtelne. Teraz zabieram się za ożywienie powierzchni malowanych PC10. Cytuj
SnaQ Napisano 2 Sierpnia 2017 Napisano 2 Sierpnia 2017 Piękny! Jestem pod wielkim wrażeniem. Nadal trudno mi uwierzyć, że to 1:48. Cytuj
joles Napisano 3 Sierpnia 2017 Napisano 3 Sierpnia 2017 Wygląda super. Nie mogę się doczekać efektu końcowego! Cytuj
xmald Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Napisano 10 Sierpnia 2017 Dzięki Panowie! Dorobiłem pompę powietrza Rotherham i założyłem większość naciągów. Na fotkach widać co jest jeszcze do poprawy. Nałożyłem też kalki na koła - bardzo fajnie zaprojektowane - wszystko pasuje elegancko. Pomalowałem też bomby Coopera. Jestem już na półmetku... Cytuj
xmald Napisano 15 Sierpnia 2017 Autor Napisano 15 Sierpnia 2017 Zapraszam do galerii: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=59112 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi