gorlock Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 (edytowane) Model z dodatkiem mixu blaszek Voyager/Part/Aber/Griffon. Gąsienice żywiczne Masterclub, liny Eureka. Edytowane 28 Maja 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 Piękny model Polowałem na niego swego czasu Bardzo efektowny w Twoim wykonaniu, niecierpliwie czekam na malowanie - jakiś schemat malowania zdradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 Gorlock, ty mnie dołujesz. Jeszcze nie zdążyłem pozbierać szczęki po Panzer III, a ty znowu już wyjeżdżasz z następnym rodzynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 28 Maja 2017 Autor Share Napisano 28 Maja 2017 malowania zdradzisz? Chyba będzie połączenie miniowego podkładu z dunkelgelbem. wyjeżdżasz z następnym rodzynkiem. Model ten skleiłem już parę ładnych lat temu. Teraz tylko pewnych przeróbek i uzupełnień dokonałem no i chyba się wezmę w końcu ze jego malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 Super że dajesz tyle warsztatów. Strasznie mi się podobają twoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 Model ten skleiłem już parę ładnych lat temu. Teraz tylko pewnych przeróbek i uzupełnień dokonałem no i chyba się wezmę w końcu ze jego malowanie. To ile jeszcze takich zaczętych i niepomalowanych modeli masz na stanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 28 Maja 2017 Autor Share Napisano 28 Maja 2017 Gotowych do malowania 7 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 No to z niecierpliwością czekam na resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 28 Maja 2017 Autor Share Napisano 28 Maja 2017 Super... Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 Pięknie sklejasz modele Ale zdjęcia swoich wspaniałych dziel robisz jeszcze piękniej, lubię oglądać Twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 Cukiereczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 No i chyba będę musiał pokombinować z takim rodzynkiem swojej klasie ;] Piękna robota!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 30 Maja 2017 Share Napisano 30 Maja 2017 Że ja tak czystko nie robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Piękna blacharka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Jak oceniasz żywiczne gąski Masterclub? Musiałeś przewiercac ogniwa? Prosto się układają? Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 2 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2017 Żywiczne Mastercluby to najlepsze gąsienice żywiczne jakie składałem. Trzeba je wiercić ale żadnego problemu z tym nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi