skytles Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Witam Czas na prezentację pierwszego w mojej modelarskiej przygodzie modelu czołgu, do tej pory raczej moje inspiracje i zainteresowania oscylowały w tematyce lotnictwa. Model raczej relaksacyjny wykonany raczej z pudła, plus wkład własny w postaci kabli, kabelków, od podstaw wykonane w części elementy wnętrza wieży. Chyba tyle w temacie T 90. Pozdrawiam Rafał Grudziądz Grupa Modelarska Valkyria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Bardzo fajny. Fajnie zmalowany kamuflaż. Wnętrze włazu tylko przemaluj na zielono bo nie są białe. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Wnętrze włazu tylko przemaluj na zielono bo nie są białe. No czy to prawda do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Rewelacyjny debiut w pancerce. Jedyne co mogę zasugerować to koła mu ubrudziłeś a bandaże czyściutkie. Mógłbyś je lekko przykurzyć. No i szkoda że warsztatu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skytles Napisano 11 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2017 Rewelacyjny debiut w pancerce. Jedyne co mogę zasugerować to koła mu ubrudziłeś a bandaże czyściutkie. Mógłbyś je lekko przykurzyć. No i szkoda że warsztatu nie było. Dziękuję za pozytywny odbiór mojego Teciaka, trafne uwagi w cenie jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Piękny, sam nie wiem czy cieszyć się z wejścia do służby T-14... Czołgi na bazie T-72 to "klasyki" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Bardzo fajny model. Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skytles Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2017 Witam Dziękuję za pozytywny odbiór mojej pracy, zwłaszcza że dopiero rozpoczynam moją ,,przygodę" z pancerką. Do tej pory w sferze moich zainteresowań było wyłącznie lotnictwo więc gro zabawy jeszcze w planach. Do zobaczenia na zawodach i oczywiście spotkaniach za kulisami . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skytles Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2017 Piękny, sam nie wiem czy cieszyć się z wejścia do służby T-14... Czołgi na bazie T-72 to "klasyki" ;) Witam Dzięki, ta ,,klasyczna" maszyneria ze wschodu ma to coś... Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Wnętrze włazu tylko przemaluj na zielono bo nie są białe. No czy to prawda do końca? No fakt tyle że to wystawowe pojazdy w jednostkach bojowych są zielone. Ale i Ty i ja mamy rację Model i tak zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi