danielodziem Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 Na WARSZTAT trafia BTR-80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 16 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2017 Wrzucajac ten wątek.model jest juz skrojony...jutro fotka całości gotowa do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 Tylko że to dział galeria. Niech admin ci przeniesie. A co to za spółka Dragona z Italeri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Tylko że to dział galeria. Niech admin ci przeniesie. A co to za spółka Dragona z Italeri? Krzyśku, dawno, dawno temu... Italeri pakowało część ramek w swoje pudełka i puszczało jako swoje w kooperacji... Teraz te formy znajdujemy w opakowaniach Zvezdy, ale już bez znaczka Dragona. Obecnie taki proceder uprawiany jest przecież powszechnie np. Asuka- Tamiya- Eduard itepe itede. Pozdrawiam. No, oczywiście, Danielu, kibicuję! Model dość wdzięczny i podatny na waloryzację... Sprawdzałem w wersji Zvezdy. ER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Obecnie taki proceder uprawiany jest przecież powszechnie np. Asuka- Tamiya- Eduard itepe itede. To racja, ale nigdy nie widziałem obu logo na jednym pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2017 Obecnie taki proceder uprawiany jest przecież powszechnie np. Asuka- Tamiya- Eduard itepe itede. To racja, ale nigdy nie widziałem obu logo na jednym pudełku. Musi byc pierwszy raz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2017 Całość sklejona i pomalowana podkładem z puszki...druga fota. Zawartość pudła szału nie robi...nie ma co porównywać do Trumpeter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Mam tylko nadzieję, że gumowe opony nie rozpuszczą Ci felg- ja tak miałem w modelu Zvezdy :( Czekam na malowanie. Zapewniam Cię, że malowanie skutecznie pokryje wszelkie niedostatki tego leciwego modelu... I tego Ci życzę. Pozdrawiam. ER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2017 Niedzielne malowanki I odrobina modulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Ładne te modulacje. Podoba mi się. Na fotce z puchą to Maz z Modelcollect? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2017 Ładne te modulacje. Podoba mi się. Na fotce z puchą to Maz z Modelcollect? Pozdrawiam Tak..MAZ....czekam na zamówienie farbek....i będzie ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Malowanie ciekawe, czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 25 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2017 Ciąg dalszy. Teraz lakierowanie i olejne farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 2 Lipca 2017 Autor Share Napisano 2 Lipca 2017 Ciąg dalszy. Tak wygląda po farbach olejnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Lipca 2017 Autor Share Napisano 9 Lipca 2017 Po olejach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Lipca 2017 Share Napisano 10 Lipca 2017 Model wygląda klawo jak na razie Mały tips: Tak mało trzeba aby lepiej się oglądało i odbierało prace ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Lipca 2017 Autor Share Napisano 10 Lipca 2017 Model wygląda klawo jak na razie Mały tips: Tak mało trzeba aby lepiej się oglądało i odbierało prace ;) DZIEKI za uwagę....bede o tym pamiętał następnym razem.. Nigdy nie "ubarwialem" zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Lipca 2017 Share Napisano 10 Lipca 2017 Fajny jest i bez ubarwiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi