Buberson Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Witajcie. Tym razem coś bez gąsienic czyli szybki projekcik od Trumpetera-BTR-70. Jak zwykle cała chemia AmmoMig. Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Nieźle preshading wyszedł na tej ręce....jaki to zestaw? Żywica? I jaka skala? A BTR tez fajnie wszedł... Trochę gorzej niż ręka ale też spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 (...) jaki to zestaw? Żywica? I jaka skala? Dobrze jest przeczytać choć tytuł. Tam są odpowiedzi na oba pytania. Model bardzo efektowny. Świetnie się ogląda "na żywca" pewnie jeszcze lepszy. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2017 (...) jaki to zestaw? Żywica? I jaka skala? Dobrze jest przeczytać choć tytuł. Tam są odpowiedzi na oba pytania. Model bardzo efektowny. Świetnie się ogląda "na żywca" pewnie jeszcze lepszy. Gratuluje. Dzięki. Piotrowi chodziło o rękę z jakiego to zestawu wykorzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Dokładnie. Miało być na wesoło wyszło jak zawsze. To ,że jest to zestaw Trumpetera to wiem. Model jest ( i nie ma się co dziwić) szeroko prezentowany również poza forum to po tylu razach zapamietałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi