taltos1 Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Wypatrzyłem ciekawą galerię Yamashiro i Kongo - 1/1800, do budowy wykorzystano druk 3D, styren i inne materiały... http://www.modelshipwrights.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=259890 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 niesłychane. CNC podbija świat !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 9 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 9 Lipca 2017 Niesamowite, wygląda jak "700" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 CNC podbija świat !! W powyższym linku nie ma ani słowa o wykorzystaniu obrabiarek sterowanych numeryczne (CNC) - jest za to mowa o druku 3D To nie to samo "panie architekcie"... ... rocznik 1970 architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Jak dla mnie... przesadnie zdetalowane. Relingi, olinowanie itp. już w 1/700 są mocno umowne, a w takiej mikrusio-mikrusiej skali detale, których w ogóle nie powinno być widać wyglądają dość karykaturalnie. Ma to jakiś swój urok, wielkie brawa dla autora za wkład pracy, ale no nie przekonuje mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi