Tomasz Andryk Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 (edytowane) Witam! Chciałbym zaprezentować mój najnowszy model. Sklejało mi się go bardzo przyjemnie, jedynym minusem są gumowe gąsienice . Czołg był malowany zestawem farb ammo of mig dedykowanym do pojazdów japońskich. Najdłużej ze wszystkich prac zajęło mi wykonanie podstawki - wszystkie rośliny wykonywałem samemu (oprócz tych pomarańczowych krzaczków) . Docelowo na podstawce miała znaleźć się jeszcze figurka, ale wygląda okropnie i mocno zaniżyłaby wygląd całej podstawki. Zapraszam do galerii: I kilka zdjęć samego modelu: Przepraszam za jakość zdjęć , ale dopiero uczę się dobrego fotografowania modeli i obróbki zdjęć. Edytowane 29 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Troche slabe te fotki..... no a tak na serio to nic nie widac, fotek brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 29 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 29 Lipca 2017 Musisz zmienić bo wiadro obcięli możliwość oglądania. Także inny serwer a to co jest do pieca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Andryk Napisano 29 Lipca 2017 Autor Share Napisano 29 Lipca 2017 Troche slabe te fotki..... no a tak na serio to nic nie widac, fotek brak. Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 29 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 29 Lipca 2017 Sam robię zdjęcia cegłą wiec się nie znam ale jak na moje oko za mało światła, zdjęcia albo ciemne albo nie ostre wiec trudno się wypowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 światło, więcej światła - bo na razie mało widać, a sam model jest bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 31 Lipca 2017 Share Napisano 31 Lipca 2017 Polecam ten tutorial, który pomoże przy robieniu dokumentacji zdjęciowej modelu https://www.facebook.com/pg/team4model/photos/?tab=album&album_id=346823415656166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Te roślinki skojarzyły mi się z pewną planetą z gwiezdnych wojen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi