miki29021 Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 No więc budowa Scani dobiega końca, więc czas dać fotki modelu, nie jest on skończony w 100%, ale nie ma sensu zakladania relacji więc daje tu fotki, pozostało tylko dać lusterko rampowe, lampy i rure na tył i drobna kosmetyka i koniec: Sory za jakość fotek, ale od ręki i w pośpiechu Pozdrawiam! Mile widziane komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 No modelik bardzo fajnie wykonany a masz może jakieś fotki wnętrza bo widzę że tam też nie obeszło się bez modyfikacji.Aha i mam nadzieję że ten spojler między osiowy pomalujesz pod kolor pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 O cholerka, ładna Scania, super kolorek, bardzo mi sie podoba grill i wnetrze. Jedynie co brzydzi model to osłona miedzyosiowa i daj fotki wnetrza jak masz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 ładny model , tylko kolorek mi nie podchodzi taki jakis wyblakły:) Natomiast co do modelu zauwazyłem dwie rzeczy , które mnie rażą: 1 - czemu między szybą a słupkiem jest przerwa?? , no i w 2 to te anteny sa raczej zagrube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 to chyba nie anteny ... Tylko tyczki pozwalające oszacowaniem czy pojazd się zmieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 to chyba nie anteny ... Tylko tyczki pozwalające oszacowaniem czy pojazd się zmieści... Moim zdaniem nie sa to ani antenki, ani tyczki tylko światełka, "obrysówki". U mnie taki kierowca ma takie cos w Scani 143m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 Otóż nie ma żadnej przerwy, szyba ma takie matowe zakończenie i tak się wydaje, drugie te "tyczki" są z akcesorii i takie cósiki mają prawdziwe europejskie ciężarówki... no amerykańskie chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Ogólnie bardzo ładny model kolego Dawałeś gdzieś relację z budowy, bo nie kojarzę, a chetnie bym poczytał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2008 Ogólnie bardzo ładny model kolego Dawałeś gdzieś relację z budowy, bo nie kojarzę, a chetnie bym poczytał? Na pkmc, jest galeria i relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Witam model bardzo mi sie podoba ciekawy pomysł na spojlery między osiowe zaciekawiły mnie felgi są oryginalne czy jakos je przerabiałes bo widze że opony masz z przyczepy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 TomaszDudek Felgi są albo przerabiane ze zwykłych na super single lub z zestawu Italeri, ale nie wiem. Opony są od naczepy, ponieważ na felgę super single wchodzą grubsze opony.Pozdrawiam.Modelik super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Miki modelik bomba tylko oponki za bardzo wystają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Bajer jest ta ania pięknie wykonana i mam dwa pytania 1. te rury na dachu i na zderzaku są z akcesori czy sam robiles ?? 2.Scanie malowałeś może farbą model master 1508 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Bardzo ładny samochodzik, super zrobiony model :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 No model super kolor ladny nic nie da sie wiecej powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 O widzę, że kolega się obudził... Weź idź człowieku do pediatry, czy gdzieś, bo mało kto lubi jeśli ktoś nabija bezsensownie posty, a zwłaszcza w starych tematach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Ogólnie ladny model tylko szkoda ze jest caly w jednym kolorze Ja bym zostawil troszke czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Po co odkopujesz tematy sprzed ponad półtora roku, żeby napisać nic nie wnoszącą do tematu wiadomość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danonek31 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Model Scanii jest bardzo ładny ale szkoda że w jednym kolorze. Ja bym tam zastosował trochę białego np. do kratek grilla i to co czarne z boku to bym już dal w tym jednym kolorze jak już zrobiłeś całego na niebiesko. Ale jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf xf 105 Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 super model scanii r 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Nie można wreszcie dać bana ? Ani interpunkcji, ani ortografii, ani składni w postach. Tyle upomnień i zero poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 mnie sie bardzo podoba - wybor i zestawienie kolorow jest przednie, wykonanie bez zarzutu. jedna tylko rzecz - jak dla mnie to przydalyby sie jakies skromne decale zarowno na kabinie jak i na oslonkach pomiedzy osiami, ale to tylko moje zdanie. generalnie scanka jest swietna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi