Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No więc budowa Scani dobiega końca, więc czas dać fotki modelu, nie jest on skończony w 100%, ale nie ma sensu zakladania relacji więc daje tu fotki, pozostało tylko dać lusterko rampowe, lampy i rure na tył i drobna kosmetyka i koniec:

dsc02882xv0.jpg

dsc02883ys5.jpg

dsc02885jk7.jpg

dsc02881ru7.jpg

Sory za jakość fotek, ale od ręki i w pośpiechu

Pozdrawiam! Mile widziane komentarze

Napisano

No modelik bardzo fajnie wykonany a masz może jakieś fotki wnętrza bo widzę że tam też nie obeszło się bez modyfikacji.Aha i mam nadzieję że ten spojler między osiowy pomalujesz pod kolor

pozdrawiam ccrriiss

Napisano

O cholerka, ładna Scania, super kolorek, bardzo mi sie podoba grill i wnetrze. Jedynie co brzydzi model to osłona miedzyosiowa i daj fotki wnetrza jak masz. Pozdrawiam

Napisano

ładny model , tylko kolorek mi nie podchodzi taki jakis wyblakły:) Natomiast co do modelu zauwazyłem dwie rzeczy , które mnie rażą: 1 - czemu między szybą a słupkiem jest przerwa?? , no i w 2 to te anteny sa raczej zagrube.

70daa437fa6a28ca.jpg

Napisano

to chyba nie anteny ... Tylko tyczki pozwalające oszacowaniem czy pojazd się zmieści...

Napisano
to chyba nie anteny ... Tylko tyczki pozwalające oszacowaniem czy pojazd się zmieści...

Moim zdaniem nie sa to ani antenki, ani tyczki tylko światełka, "obrysówki". U mnie taki kierowca ma takie cos w Scani 143m

Napisano

Otóż nie ma żadnej przerwy, szyba ma takie matowe zakończenie i tak się wydaje, drugie te "tyczki" są z akcesorii i takie cósiki mają prawdziwe europejskie ciężarówki... no amerykańskie chyba też

Napisano

Witam model bardzo mi sie podoba ciekawy pomysł na spojlery między osiowe zaciekawiły mnie felgi są oryginalne czy jakos je przerabiałes bo widze że opony masz z przyczepy .

Napisano

TomaszDudek Felgi są albo przerabiane ze zwykłych na super single lub z zestawu Italeri, ale nie wiem. Opony są od naczepy, ponieważ na felgę super single wchodzą grubsze opony.Pozdrawiam.Modelik super

• 2 weeks later...
Napisano

Bajer jest ta ania pięknie wykonana i mam dwa pytania 1. te rury na dachu i na zderzaku są z akcesori czy sam robiles ?? 2.Scanie malowałeś może farbą model master 1508 ??

Napisano

Bardzo ładny samochodzik, super zrobiony model :-))

• 1 month later...
Napisano

O widzę, że kolega się obudził... Weź idź człowieku do pediatry, czy gdzieś, bo mało kto lubi jeśli ktoś nabija bezsensownie posty, a zwłaszcza w starych tematach!!

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Model Scanii jest bardzo ładny ale szkoda że w jednym kolorze. Ja bym tam zastosował trochę białego np. do kratek grilla i to co czarne z boku to bym już dal w tym jednym kolorze jak już zrobiłeś całego na niebiesko. Ale jest spoko.

• 5 months later...
Napisano

super model scanii r 500

• 2 weeks later...
Napisano

mnie sie bardzo podoba - wybor i zestawienie kolorow jest przednie, wykonanie bez zarzutu. jedna tylko rzecz - jak dla mnie to przydalyby sie jakies skromne decale zarowno na kabinie jak i na oslonkach pomiedzy osiami, ale to tylko moje zdanie.

generalnie scanka jest swietna...