Skyraider Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Witam. Przedstawiam T-34-85 w malowaniu 4 Egipskiej Dywizji Pancernej z okresu Kryzysu sueskiego. Model wykonany w 99% prosto z pudła, bez dodatków. Poprawiłem go dodając tylko antenę i nawiercając lufę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 No i fajny pudełkowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Robilem tez rewelowskiego Kurcze ,Twój jest ładniejszy , wygląda jak 35 -super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Fajny Egipcjanin! Super wyszły okopcenia przy wydechach. Co najwyżej liny holownicze bym dodał (robi odpowiednie np. Eureka) i rozważył wymianę uchwytów dla desantu na druciane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Swietny model. Fajnie pomalowany. Sprawdzałem jaka to skala ! Myslałem, że wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi