J4kub Napisano 5 Sierpnia 2017 Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Czołem, mam pytanie odnośnie maskowania aktualnie zabieram się do malowania mojego Tomcata i mam problem z okolicami kokpitu chodzi o ten czarny obszar w jaki sposób go równo zamaskować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 5 Sierpnia 2017 Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Jest dostępna w sklepach taśma maskująca do łuków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Sierpnia 2017 Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Prościej uciąć przy linijce paseczek taśmy maskującej o grubości 1 mm albo mniej i nim wyznaczyć granice czarnego obszaru. Potem tylko zamaskować obszar na zewnątrz i można malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Sierpnia 2017 Super Moderator Share Napisano 5 Sierpnia 2017 I nie używaj photobucketa bo zdjęćia są nie widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi