rtoipmodest Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 Przedstawiam radar Wurzburg w 1/72. Model sprzed kilku lat, foty lekko nieaktualne, niedawno poddałem całość liftingowi przy użyciu pigmentu. To mój pierwszy post na tym forum, pozdrawiam wszystkich i proszę o wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 nie no bardzo ładnie tylko te leżaczki mi nie pasują a ogółem to bardzo fajnie pokazane to jest powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 20 Stycznia 2008 Powiem Ci, że jak patrzę na twoją pracę, to jest taka, taka spokojna. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Super temat!! Czytałem ostatnio "narzędzia mroku" więc mam zapotrzebowanie na takie maszynki :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 I jeszcze jedno. To jest niemiecki radar, nie radziecki. Gdyby Rosjanie mieli radar, pewnie sklecili by pod niego takie rusztowanko, z kilku desek. Ale wątpię,żeby Niemcy byli zdolni zrobić pod takim urządzeniem jak Wurzburg taką tandetę :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 20 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2008 Dzięki wszystkim. W Extratechu jest wczesne podwozie, które mi nie leżało, znalazłem grafikę z epoki z dechami. Leżaki dałem bo to luftwaffowcy. WSZYSTKO JEST PODPARTE ŹRÓDŁAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Nie zamierzam sie upierać , ale pokaż fotki :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 20 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2008 No to nie jestem gołosłowny. Umówmy się że WSZYSTKIE moje sklejanki mają solidne podstawy w dokumewntacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuk Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Pamiętajcie że Niemcy to wygodny naród więc leżaki są git. A propos pamietacie tą fotke propagandową o luftwaffe? Co piloci se siedzą na lezaczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi