rtoipmodest Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Przedstawiam radar Wurzburg w 1/72. Model sprzed kilku lat, foty lekko nieaktualne, niedawno poddałem całość liftingowi przy użyciu pigmentu. To mój pierwszy post na tym forum, pozdrawiam wszystkich i proszę o wyrozumiałość. Quote
Mariusz Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 nie no bardzo ładnie tylko te leżaczki mi nie pasują a ogółem to bardzo fajnie pokazane to jest powodzenia Quote
Super Moderator jawkers Posted January 20, 2008 Super Moderator Posted January 20, 2008 Powiem Ci, że jak patrzę na twoją pracę, to jest taka, taka spokojna. Podoba mi się Quote
spiton Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Super temat!! Czytałem ostatnio "narzędzia mroku" więc mam zapotrzebowanie na takie maszynki :-)) Quote
spiton Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 I jeszcze jedno. To jest niemiecki radar, nie radziecki. Gdyby Rosjanie mieli radar, pewnie sklecili by pod niego takie rusztowanko, z kilku desek. Ale wątpię,żeby Niemcy byli zdolni zrobić pod takim urządzeniem jak Wurzburg taką tandetę :-)) Pozdrawiam Quote
rtoipmodest Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Dzięki wszystkim. W Extratechu jest wczesne podwozie, które mi nie leżało, znalazłem grafikę z epoki z dechami. Leżaki dałem bo to luftwaffowcy. WSZYSTKO JEST PODPARTE ŹRÓDŁAMI Quote
spiton Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Nie zamierzam sie upierać , ale pokaż fotki :-))) Quote
rtoipmodest Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 No to nie jestem gołosłowny. Umówmy się że WSZYSTKIE moje sklejanki mają solidne podstawy w dokumewntacji Quote
Borsuk Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Pamiętajcie że Niemcy to wygodny naród więc leżaki są git. A propos pamietacie tą fotke propagandową o luftwaffe? Co piloci se siedzą na lezaczkach? Quote
Recommended Posts