johnrambo Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Super malowanie, świetnie dobrane kolory. Co do tego zdania : "malowanie proponowane w pudle to Paradówa" to mam wątpliwości nie wydaje mi się, że by obecnie Rosjanie ( czy kiedykolwiek ? ) malowali całe pojazdy na paradę inaczej niż zwykle. Nie udało też mi się znaleźć innego malowania Kamaza Tajfuna niż zielone, ale być może takie jest ( gdyby ktoś znalazł fotkę to z chęcią zobaczę, bo mam ten model w przyszłym miesiącu w planie). Koła Zostawiasz z pudełka czy jakaś żywica będzie ? Pozdrawiam. Ps. szkoda,że nie ma warsztatu z Kamaza, bo zainteresowanie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.Jason Napisano 11 Września 2017 Autor Share Napisano 11 Września 2017 Kamaz i Rhino malowane z ręki. H&S 0,15mm farby MRP i Gunze C Koła zostają zestawowe, Def Model dopiero zapowiedział żywice. Może następnym razem. Warsztat z Kamaza?? Nie ma tam kompletnie nic porywającego co można by pokazać ... Jedyna rzecz, która mnie zaskoczyła in plus to lusterka, a raczej same zwierciadła. Zrobione są dokładnie tak samo jak światła. Obudowa z tworzywa koloru szarego, zwierciadło przeźroczyste. Maluje od tyłu srebrzanką i ciach. Gotowe. Nie było problemu z docinaniem folii czy malowanie pędzlem. Wnętrze jest, chociaż trzeszczy biedą. Porównując Rosomaka z IBG, ten jest na wypasie jeżeli chodzi o interior. Ja też nie widziałem innego malowania Kamaz Typhoona niż zielone. Inspirację na kamuflaż wziąłem z Urala ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi