wilczurs Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Model przyjemny w sklejaniu ,szpachlowany tylko na łączeniu przedniej płyty. Dużym wyzwaniem było wykonanie trójkolorowego kamuflażu na tak małym modelu. Ilość poprawek spowodowała że warstwa farby jest w niektórych miejscach jest za gruba nie mówiąc już o niewidocznym preshadingu ,w następnej pracy zmienię jego technikę. Nie jest bardzo obity ,przesadziłem trochę z rdzą poprawiłem to po zdjęciach. IBG proponowało przedstawić ten model w wersji zimowej ,ja wykorzystałem schematy z Hobby Bossa ze skali 1:32 , więc można powiedzieć że jest w miarę zgodny historycznie mimo że w internecie nie widziałem wersji IIa z czarnymi krzyżami i letnim kamuflażem. Podstawka jak i sam model dużo lepiej wygląda w rzeczywistości niż na fotografiach. Obecny sprzęt nie pozwalał mi na przybliżenie detali. Więcej zdjęć w większej rozdzielczości: http://imgur.com/a/cMh4L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Bardzo fajnie Ci wyszedł, gratki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLO Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Model ładny sam meczę podstawka też sie podoba ale widać że nie przyłozyłes się do osadzenia modelu na podstawce . Model wręcz lewituje nad podłożem powodzenia i pozdrawiam OLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyraider Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Świetny model, nie ma do czego się przyczepić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Model niegłupi, ale podstawka świetniejsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAW Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Ekstra maluszek.. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts