wilczurs Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Model przyjemny w sklejaniu ,szpachlowany tylko na łączeniu przedniej płyty. Dużym wyzwaniem było wykonanie trójkolorowego kamuflażu na tak małym modelu. Ilość poprawek spowodowała że warstwa farby jest w niektórych miejscach jest za gruba nie mówiąc już o niewidocznym preshadingu ,w następnej pracy zmienię jego technikę. Nie jest bardzo obity ,przesadziłem trochę z rdzą poprawiłem to po zdjęciach. IBG proponowało przedstawić ten model w wersji zimowej ,ja wykorzystałem schematy z Hobby Bossa ze skali 1:32 , więc można powiedzieć że jest w miarę zgodny historycznie mimo że w internecie nie widziałem wersji IIa z czarnymi krzyżami i letnim kamuflażem. Podstawka jak i sam model dużo lepiej wygląda w rzeczywistości niż na fotografiach. Obecny sprzęt nie pozwalał mi na przybliżenie detali. Więcej zdjęć w większej rozdzielczości: http://imgur.com/a/cMh4L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Bardzo fajnie Ci wyszedł, gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Model ładny sam meczę podstawka też sie podoba ale widać że nie przyłozyłes się do osadzenia modelu na podstawce . Model wręcz lewituje nad podłożem powodzenia i pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyraider Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Świetny model, nie ma do czego się przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Model niegłupi, ale podstawka świetniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Ekstra maluszek.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi