Witcher19pl Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Witam serdecznie Przedstawiam niedawno skończony model PzKpfw VI Tiger firmy dragon, po długich zmaganiach udało mi się za kończyć prace, życzę miłego oglądania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Sierpnia 2017 Share Napisano 24 Sierpnia 2017 O wiele lepszy model od poprzednich. Ładne kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2017 Share Napisano 24 Sierpnia 2017 O wiele lepszy model od poprzednich.Ładne kamo. No to nic tylko zacieszać po takim komencie. Ładny. Natomiast moim zdaniem słabo wyszły ciemne obicia oraz miejsce po brakującym błotniku. Chyba lepiej byłoby zrobić wyrażne odcięcie, bo teraz to ani brudne ani zardzewiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witcher19pl Napisano 26 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2017 O wiele lepszy model od poprzednich.Ładne kamo. Dzięki Seb , każdy się uczy na błędach. No to nic tylko zacieszać po takim komencie.Ładny. Natomiast moim zdaniem słabo wyszły ciemne obicia oraz miejsce po brakującym błotniku. Chyba lepiej byłoby zrobić wyrażne odcięcie, bo teraz to ani brudne ani zardzewiałe. Dzięki bazylms ,taki chciałem uzyskać efekt i jestem z niego zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi