Witcher19pl Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Witam serdecznie Przedstawiam niedawno skończony model PzKpfw VI Tiger firmy dragon, po długich zmaganiach udało mi się za kończyć prace, życzę miłego oglądania . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 O wiele lepszy model od poprzednich. Ładne kamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 O wiele lepszy model od poprzednich.Ładne kamo. No to nic tylko zacieszać po takim komencie. Ładny. Natomiast moim zdaniem słabo wyszły ciemne obicia oraz miejsce po brakującym błotniku. Chyba lepiej byłoby zrobić wyrażne odcięcie, bo teraz to ani brudne ani zardzewiałe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witcher19pl Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 O wiele lepszy model od poprzednich.Ładne kamo. Dzięki Seb , każdy się uczy na błędach. No to nic tylko zacieszać po takim komencie.Ładny. Natomiast moim zdaniem słabo wyszły ciemne obicia oraz miejsce po brakującym błotniku. Chyba lepiej byłoby zrobić wyrażne odcięcie, bo teraz to ani brudne ani zardzewiałe. Dzięki bazylms ,taki chciałem uzyskać efekt i jestem z niego zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts