holikpzl Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Kategoria Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Witam Startuję ze starym poczciwym Hellerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Czemu Heller? Przecież jest świetny Karaś z IBG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 1 Września 2017 Autor Share Napisano 1 Września 2017 Leżał cztery lata i czekał na lepsze czasy A w ogóle to jakoś lubie te stare modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 No to mamy już dwa Karasie, ale czuję w kościach, że jeszcze jakieś się pojawią ;) Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 3 Września 2017 Share Napisano 3 Września 2017 No, powodzenia. Ja niedawno swojego skończyłem. Dużo wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 3 Września 2017 Share Napisano 3 Września 2017 Czemu Heller? Przecież jest świetny Karaś z IBG. Heller był jedyny na rynku do czasu pojawienia się IBG Skleiłem go wiele lat temu i nie wróciłbym do niego nawet jak bym miał ich na półce 10pudełek Dobry materiał do zabawy dla dzieci Oczywiście można zrobić z Hellera świetny model I kilka takich doskonałych modeli widziałem ! Ale nakład pracy będzie duży, a efekt niewspółmierny do włożonej pracy. Skleiłem w dawnych czasach kilka ,,Karasi'' ZP Ruch i to był dopiero wypust Ale też nie polecam Z IBG mam PZL-23 A i PZL -43 i zrobię je z pudła co najwyżej z własnymi dodatkami .PZL 23B mam zamiar zrobić ze wszelkimi możliwymi dodatkami. W końcu tyle lat na te modele czekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 3 Września 2017 Share Napisano 3 Września 2017 Pudełko czad. holikpzl czy zamierzasz robić model prosto z pudełka czy coś dodasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 5 Września 2017 Autor Share Napisano 5 Września 2017 Wnętrze spróbuję wydłubać w własnym zakresie a na zewnątrz może zakupie blaszke zastanawiam się jeszcze co z silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 1 Października 2017 Autor Share Napisano 1 Października 2017 Niestety narazie udało sie zrobić tylko tyle Zacząłem robić też aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 9 Listopada 2017 Autor Share Napisano 9 Listopada 2017 Wybaczcie tę jakość zdjęć ale obecnie nie mam lepszego sprzętu i warunków wyciałem tą grubą plastikową ścianke miedzy cylindrami przybyło troche wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 19 Listopada 2017 Autor Share Napisano 19 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 26 Listopada 2017 Autor Share Napisano 26 Listopada 2017 Karaś już pomalowany i na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 27 Listopada 2017 Autor Share Napisano 27 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 28 Listopada 2017 Autor Share Napisano 28 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelistConstructor Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Szykuje się ciekawy model. Powiem szczerze, że tobie kibicuję Też mam tego Karasia na "magazynie" i czeka na swoją kolej. Jakimi farbami malowałeś, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holikpzl Napisano 29 Listopada 2017 Autor Share Napisano 29 Listopada 2017 Dziękuje farby to Pactry polish blue II i polish khaki II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi