irlandczyk85 Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Klasa 3 - Pojazdy cywilne W konkursie wystartuję z dwoma modelami a oto pierwszy z nich. W zamiarze zrobienie auta z programu Overhaulin. Ale w planach jest trochę inwencji własnej. Zmienię delikatnie kolory.Zamiast niebieskiego metaliku dam perłowy niebieski. Myślę że efekt będzie lepszy. To ruszamy bo czasu mało. Mały filmik z programu: Edytowane 2 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DP100 Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 Przydały by się troszkę bardziej wyraźne zdjęcia. I tło takie nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 2 Września 2017 Autor Share Napisano 2 Września 2017 Proszę bardzo poprawione zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 Będę obserwował bo też mam w planach go kupić i wykonam. Zresztą postanowiłem, że z cywilnych to ograniczam się tylko do klasyków amerykańskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 4 Września 2017 Autor Share Napisano 4 Września 2017 Pomalowałem i częściowo złożyłem silnik .Powoli robię okablowanie. Jak skończę silnik wezmę się za zawieszenie i ramę podwozia. części wycięte i gotowe do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 6 Września 2017 Autor Share Napisano 6 Września 2017 Powycinałem części z ramek, szlifuje i przygotowuje do malowania. Felga będzie taka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DP100 Napisano 6 Września 2017 Share Napisano 6 Września 2017 Chrom na feldze zostanie, czy będziesz moczył w krecie i malował czymś lepszym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 6 Września 2017 Autor Share Napisano 6 Września 2017 Zostanie. Całkiem fajnie wygląda. Dostanie lekką polerke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 8 Września 2017 Autor Share Napisano 8 Września 2017 Idziemy dalej. Zawieszenie średnio wykonane. Trochę trudności było przy złożeniu tego w całość. Silnik osadzony. I mały wypadek z taśmą. Czasem się zdarza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 11 Września 2017 Autor Share Napisano 11 Września 2017 Wydechy gotowe i zawieszenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Września 2017 Super Moderator Share Napisano 12 Września 2017 Usuń ten szew na skrzyni, bo razi po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 16 Września 2017 Autor Share Napisano 16 Września 2017 Malowanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 17 Września 2017 Share Napisano 17 Września 2017 Ładnie jaka to farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 17 Września 2017 Autor Share Napisano 17 Września 2017 Model Master 4657 4657 True Blue Pearl - Gloss kolor podstawowy. Na to dałem Tamiya 85065 TS-65 Pearl Clear. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 18 Września 2017 Autor Share Napisano 18 Września 2017 Powoli dodaje dodatki. Jeszcze nie wykończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 30 Września 2017 Autor Share Napisano 30 Września 2017 Środek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 1 Października 2017 Share Napisano 1 Października 2017 W oryginale komora silnika też była niebieska i szkoda, że nie usunąłeś z nadkoli wypychaczy i zbędnych mocowań. Chłodnica też inna, ale to powiedzmy można pominąć, ale ten filtr powietrza co masz w chromie to normalny filtr a nie obudowa, stąd te żeberka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 1 Października 2017 Autor Share Napisano 1 Października 2017 Model tylko ma być wzorowany na tym aucie a nie dokładną repliką. Dlatego pod maską inwencja wlasna. Błędy są ale tylko składam dla przyjemności i jak o czymś zapomnę to nie ma co się przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DP100 Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 Skoro wzorowany to filtr ewidentnie jest do przemalowania. Tym bardziej, że ten chrom to totalne Sci-Fi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 10 Października 2017 Share Napisano 10 Października 2017 Tak jak piszą Panowie wyżej - chromowany filtr do zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 10 Października 2017 Autor Share Napisano 10 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi