slamacek Napisano 3 Września 2017 Share Napisano 3 Września 2017 To będzie szybki model - dopiero co przyleciał do mnie, nie mam do niego żadnej literatury prócz tego co w sieci i w animacji Miyazakiego. Czyli model prosto z pudła, ewentualnie tylko pasy mu dorobię. Opisów za wikipedią nie przytaczam, podobają mi się jego skrzydła w układzie mewy, które niestety w A5M wypłaszczono. W pudle trzy wypraski - dwie z szarego plastiku: kadłub i skrzydła, jedna przezroczysta czyli owiewka a raczej wiatrochron. Razem 58 części. Do tego kalkomania z tablicą przyrządów, pasami na śmigło i Hinomaru. Instrukcja oczywiście tylko po japońsku Jakość - jak u Fine Molds, więcej powiedzą zdjęcia Siadam zatem do pracy nad kabiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Września 2017 Share Napisano 3 Września 2017 widziałem ten film, o konstruktorze ZERO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 4 Września 2017 Share Napisano 4 Września 2017 Fajny, gdzie zdobyłeś i ile dałeś. Podobieństwo do a5m2 takie jak a6m3/22 do a6m3/32 i robi się zupełnie inny samolot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 4 Września 2017 Autor Share Napisano 4 Września 2017 Kupiony w hlj - szedł do mnie miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi