slamacek Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 To będzie szybki model - dopiero co przyleciał do mnie, nie mam do niego żadnej literatury prócz tego co w sieci i w animacji Miyazakiego. Czyli model prosto z pudła, ewentualnie tylko pasy mu dorobię. Opisów za wikipedią nie przytaczam, podobają mi się jego skrzydła w układzie mewy, które niestety w A5M wypłaszczono. W pudle trzy wypraski - dwie z szarego plastiku: kadłub i skrzydła, jedna przezroczysta czyli owiewka a raczej wiatrochron. Razem 58 części. Do tego kalkomania z tablicą przyrządów, pasami na śmigło i Hinomaru. Instrukcja oczywiście tylko po japońsku Jakość - jak u Fine Molds, więcej powiedzą zdjęcia Siadam zatem do pracy nad kabiną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 widziałem ten film, o konstruktorze ZERO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek K Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Fajny, gdzie zdobyłeś i ile dałeś. Podobieństwo do a5m2 takie jak a6m3/22 do a6m3/32 i robi się zupełnie inny samolot . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slamacek Posted September 4, 2017 Author Share Posted September 4, 2017 Kupiony w hlj - szedł do mnie miesiąc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts