Marcin M. Napisano 24 Września 2017 Autor Share Napisano 24 Września 2017 No i zrobiony kolejny krasnolud. Emblemat - light rust (AK) zwaszowany Nuln Oil i wycieniowany bronze flesh tone VGC. Jelec szabli - glorious gold VGC. Włócznia - goblin green VGC, zwaszowana i rozjaśniona escorpena green, po zacienionej stronie dodana kapka macragge blue i german uniform green. Pozostało podmienić podstawkę z roboczej na wyjściową i już. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 Miodzio wyszło a i warsztat ekstra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Września 2017 Autor Share Napisano 26 Września 2017 Dziękuję wszystkim za uwagę i wsparcie. Zapraszam do Galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 Super galeria! Bardzo ładnie pomalowany! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 Krasnolud wyszedł Super ! Czekam na następne twoje warsztaty/prace bo bardzo przyjemnie się to ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 27 Września 2017 Autor Share Napisano 27 Września 2017 Dziękuje bardzo za miłe słowa, koledzy. Rok temu jeszcze nie brałem pod uwagę, że mogę kiedykolwiek malować figurki! Czekam na następne twoje warsztaty/prace bo bardzo przyjemnie się to ogląda W tym konkursie planuję jeszcze jednego polonika zaprezentować. Tak polskiego, że aż strach i bardzo bohaterskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 Dobrze jest Tylko ta włócznia trochę grubaśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Września 2017 Autor Share Napisano 28 Września 2017 Dobrze jest Tylko ta włócznia trochę grubaśna Dzięki, starałem się. A włócznia gruba, bo i rycerz nie-ułomek. Krasnoludzka jest, jakby była cieńsza to by ją od razu złamał, ya know. Ani Ty ani ja nie dźwignęlibyśmy jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Września 2017 Share Napisano 29 Września 2017 Galanty Gościu ,pozazdrościć krzepy Dawaj bohatera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi