tombie01 Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Witam , czy będą dostępne wyniki z osobami i modelami nagrodzonymi ? jak najbardziej tak jak w zeszłym roku wyniki bedziemy chcieli opublikować do tygodnia po konkursie zdjęcia z obróbką fotograficzną od tygodnia do dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spartan75 Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Dzięki bardzo za info , czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 Wreszcie mam chwilę na napisanie. Chyba najbardziej oddalona ode mnie geograficznie impreza na jakiej dotychczas byłem w kraju. Przegląd ma niewątpliwie potencjał, dobrze byłoby spróbować go wypromować z uwagi na styk granic z Czechami i Słowacją. Co do zasady bardzo mi się podobało, można było się spotkać i pogadać i oczywiście pooglądać wiele wspaniałych modeli. Mam wrażenie, że ląd wygrał z powietrzem, troszkę nawet zdziwiła mnie relatywnie mała frekwencja modeli lotniczych. Z tego co mnie najbardziej ucieszyło to wysoki poziom modeli zgłoszonych w klasach Hi-Tech, a już szczególnie w kategorii Trzech Diamentów. Tu niewątpliwie jurorzy mieli ciężki orzech do zgryzienia. I nie piszę o tym entuzjastycznie tylko dlatego, że mój model dostał ów Diament złoty. W mojej ocenie nie szło na pierwszy rzut oka ustawić ani faworyta ani nawet podium - subiektywnie skalę trudności jaka stała przed jurorami może odzwierciedlać fakt, że mój indywidualny typ medalisty (Mosquito) na "pudło" się nie dostał, co musi świadczyć o wielce wyrównanej walce w tej lidze. Z innej beczki - zabrakło mi możliwości stwierdzenia w niedzielę, jakie modele są wyróżnione, szczególnie w lotnictwie. I nie chodzi nawet o publikację wyników, ale chociaż o jakieś zaznaczenie. Tu warto się posiłkować wrocławskim patentem pieczątkowym, tym bardziej że chłopaki wszem i wobec pisali, że go sobie nie zastrzegają. Podsumowując - impreza ciekawa i z potencjałem. Jeśli uda się coś nowego zbudować, postaram się zawitać za rok. Tylko ta odległość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 Moskit pewnie przegrał z obecną manierą "syfienia" modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 Moskit pewnie przegrał z obecną manierą "syfienia" modeli. Rozumiem, że kolega miał okazję obejrzeć wszystkie startujące w tej kategorii modele? PS. Tak radykalne stwierdzenie jest najłagodniej mówiąc bardzo niesprawiedliwe względem jurorów i wypada mieć podstawy do jego wygłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 (edytowane) Moskit pewnie przegrał z obecną manierą "syfienia" modeli. Rozumiem, że kolega miał okazję obejrzeć wszystkie startujące w tej kategorii modele? PS. Tak radykalne stwierdzenie jest najłagodniej mówiąc bardzo niesprawiedliwe względem jurorów i wypada mieć podstawy do jego wygłoszenia Nie o syfienie chodziło akurat, a inne wątpliwości sędziów, Zero które w 32 w seniorach 3 diamentach wygrało było „prawie” czyściutkie jak łza, poza subtelnym wetheringiem, Moskit miał inne niedoskonałości a tez był „czysty” Edytowane 24 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 Nie mam pewności czy Zero wygrało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 Moskit pewnie przegrał z obecną manierą "syfienia" modeli. nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 Wreszcie mam chwilę na napisanie. Chyba najbardziej oddalona ode mnie geograficznie impreza na jakiej dotychczas byłem w kraju. Przegląd ma niewątpliwie potencjał, dobrze byłoby spróbować go wypromować z uwagi na styk granic z Czechami i Słowacją. Co do zasady bardzo mi się podobało, można było się spotkać i pogadać i oczywiście pooglądać wiele wspaniałych modeli. Mam wrażenie, że ląd wygrał z powietrzem, troszkę nawet zdziwiła mnie relatywnie mała frekwencja modeli lotniczych. Z tego co mnie najbardziej ucieszyło to wysoki poziom modeli zgłoszonych w klasach Hi-Tech, a już szczególnie w kategorii Trzech Diamentów. Tu niewątpliwie jurorzy mieli ciężki orzech do zgryzienia. I nie piszę o tym entuzjastycznie tylko dlatego, że mój model dostał ów Diament złoty. W mojej ocenie nie szło na pierwszy rzut oka ustawić ani faworyta ani nawet podium - subiektywnie skalę trudności jaka stała przed jurorami może odzwierciedlać fakt, że mój indywidualny typ medalisty (Mosquito) na "pudło" się nie dostał, co musi świadczyć o wielce wyrównanej walce w tej lidze. Z innej beczki - zabrakło mi możliwości stwierdzenia w niedzielę, jakie modele są wyróżnione, szczególnie w lotnictwie. I nie chodzi nawet o publikację wyników, ale chociaż o jakieś zaznaczenie. Tu warto się posiłkować wrocławskim patentem pieczątkowym, tym bardziej że chłopaki wszem i wobec pisali, że go sobie nie zastrzegają. Podsumowując - impreza ciekawa i z potencjałem. Jeśli uda się coś nowego zbudować, postaram się zawitać za rok. Tylko ta odległość....[/quot Mikołaju znając Twoją wrodzoną skromność pokaże za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 relacja foto z rozdania nagród specjalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 27 Października 2017 Autor Share Napisano 27 Października 2017 jeszcz laureat motor sport - gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Czy można prosić o wyniki bielskiego Przeglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Na stronie konkursu są wyniki: http://mpm.ig.pl/nagrodzeni-2017/ Pytanie do organizatorów: czy ta lista seniorów to modele nagrodzone, czy wszystkie? Pytam z dość subiektywnej ciekawości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 1 Listopada 2017 Autor Share Napisano 1 Listopada 2017 Na stronie konkursu są wyniki: http://mpm.ig.pl/nagrodzeni-2017/Pytanie do organizatorów: czy ta lista seniorów to modele nagrodzone, czy wszystkie? Pytam z dość subiektywnej ciekawości . oczywiście to lista nagrodzonych choć przez moment wisiała jako lista wszystkich - wybaczcie włączył się nam zły filtr w bazie przed kopiowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi