danielodziem Napisano 9 Października 2017 Autor Share Napisano 9 Października 2017 Kolor bazowy....mieszanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Coraz lepiej wygląda nie mogę doczkać się efektu finalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Dobrze, że obrobiłeś to podwozie... Dużo lepiej to wygląda... Malowanie z daleka (model jest duży, a zmieściłeś go całego w obiektywie) wygląda bardzo dobrze - poproszę zdjęcia szczegółów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Października 2017 Autor Share Napisano 9 Października 2017 Dobrze, że obrobiłeś to podwozie... Dużo lepiej to wygląda... Malowanie z daleka (model jest duży, a zmieściłeś go całego w obiektywie) wygląda bardzo dobrze - poproszę zdjęcia szczegółów... Więcej nie ma narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 14 Października 2017 Autor Share Napisano 14 Października 2017 Zrobiony filtr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 16 Października 2017 Autor Share Napisano 16 Października 2017 Rozjasnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Podoba mi się coraz bardziej... Ewidentnie wolisz malować niż budować Jednak - jak dla mnie - jeśli ma być paradny, to trochę przesadziłeś z "kolormodulejszyn" - w tej odsłonie prosi się jeszcze tylko o kurz i błoto... Bo na paradną funkielnówkę wymalowaną olejem roślinnym to nie wygląda... Zrobisz poligonowy, to nie będę się czepiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Października 2017 Autor Share Napisano 17 Października 2017 Paradny ukurzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Października 2017 Autor Share Napisano 17 Października 2017 A tu błysk..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Finito.koniec.done. Więcej w galerii koncowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 (edytowane) Przyznaję że od Ciebie można by się było uczyć malowania modeli. Kamaz wygląda super. Choć może ciut za jasny w porównaniu z defiladowym oryginałem, ale to może kwestia zdjęć. Takie małe "ale". Czy kogut na dachu nie powinien być pomarańczowy? Tylko pytam, to nie żadne zastrzeżenie. Dla mnie model wygląda super Edytowane 23 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Ok pytanie o koguta już nie ważne. Obejrzałem fotki oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Piękne malowanie, super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Ok pytanie o koguta już nie ważne. Obejrzałem fotki oryginału.Widziałem.pomarańczowe i biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Przyznaję że od Ciebie można by się było uczyć malowania modeli. Kamaz wygląda super. Choć może ciut za jasny w porównaniu z defiladowym oryginałem, ale to może kwestia zdjęć. Takie małe "ale". Czy kogut na dachu nie powinien być pomarańczowy? Tylko pytam, to nie żadne zastrzeżenie. Dla mnie model wygląda super Nie chciałem robić tak ciemnego..Wyszedlby jak plastikowa zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Przyznaję że od Ciebie można by się było uczyć malowania modeli. Kamaz wygląda super. Choć może ciut za jasny w porównaniu z defiladowym oryginałem, ale to może kwestia zdjęć. Takie małe "ale". Czy kogut na dachu nie powinien być pomarańczowy? Tylko pytam, to nie żadne zastrzeżenie. Dla mnie model wygląda super Nie chciałem robić tak ciemnego..Wyszedlby jak plastikowa zabawka I tak jest świetny jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi