Wujmer Napisano 1 Października 2017 Share Napisano 1 Października 2017 Witajcie, zakupiłem ostatnio podkład AK0759 wite bo akurat była w sklepie promocja. I mam teraz pytanie czy na ten podkład mogę kłaść farbki Tamiya ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 1 Października 2017 Share Napisano 1 Października 2017 Czolem mysle ze nie ma odpowiedzi na to pytanie na swiecie. Ale na powaznie to o farbach koledzy juz tyle tu napisali ze doktorat mozna zrobic z wiedzy o tym co i jak z farbami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 1 Października 2017 Share Napisano 1 Października 2017 https://www.jadarhobby.pl/ak-interactive-ak0759-white-primer-and-microfiller-30ml-p-46609.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 1 Października 2017 Share Napisano 1 Października 2017 Ktos w necie pisal ze to podklad badgera lany do innej butelki AK. Z tego co sie orientuje to na badgera mozesz wszystko klasc. Zrob probe na jakims zlomie i zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykvel Napisano 2 Października 2017 Share Napisano 2 Października 2017 To jest prawilny podkład rozpuszczalnikowy. Możesz na niego kłaść każdą farbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi