Xmen Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Miało nic już nie być pokazane na forum ale postanowiłem trochę Was pomęczyć moimi ulepkami. Model znany tak więc nie będę się rozpisywał.Dodane tylko pasy pilota i pancerne kalkomanie Techmodu.Merytorycznie opierałem się tylko i wyłącznie na instrukcji kalkomanii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted October 9, 2017 Author Share Posted October 9, 2017 Może mnie ktoś oświecić czy takie malowanie było stosowane czy to tylko radosna twórczość Techmodu? Próbowałem coś znaleźć w Internecie ale bida.Wiem że model nic specjalnego ale malowanie mnie zaintrygowało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_sailor Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Ogłnie malowanie ma umocowanie w rzeczywistości, choć rozkład plam może budzić wątpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted October 9, 2017 Author Share Posted October 9, 2017 Dzięki.Ale czy jest możliwe że na skrzydłach jest kamuflaż w innych kolorach niż RLM 74 i 75?Widać duży kontrast między kolorami.Jednak rozkład plam na skrzydłach jest inny niż w instrukcji kalkomanii.I jeszcze dodatkowa płyta pancerna wiatrochronu.Jakoś będę musiał z tym żyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts