Xmen Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Miało nic już nie być pokazane na forum ale postanowiłem trochę Was pomęczyć moimi ulepkami. Model znany tak więc nie będę się rozpisywał.Dodane tylko pasy pilota i pancerne kalkomanie Techmodu.Merytorycznie opierałem się tylko i wyłącznie na instrukcji kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Października 2017 Autor Share Napisano 9 Października 2017 Może mnie ktoś oświecić czy takie malowanie było stosowane czy to tylko radosna twórczość Techmodu? Próbowałem coś znaleźć w Internecie ale bida.Wiem że model nic specjalnego ale malowanie mnie zaintrygowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Ogłnie malowanie ma umocowanie w rzeczywistości, choć rozkład plam może budzić wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Października 2017 Autor Share Napisano 9 Października 2017 Dzięki.Ale czy jest możliwe że na skrzydłach jest kamuflaż w innych kolorach niż RLM 74 i 75?Widać duży kontrast między kolorami.Jednak rozkład plam na skrzydłach jest inny niż w instrukcji kalkomanii.I jeszcze dodatkowa płyta pancerna wiatrochronu.Jakoś będę musiał z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi