Rafał75 Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Kiedyś dawno temu zobaczyłem w jednym z naszych sklepów figurkę Niemca w kieliszku od wina.Bardzo mi się spodobał ten pomysł i postanowiłem go wykorzystać. Chciałem najpierw wykonać obsługę moździerza, ale całość była zbyt duża więc znalazłem to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 24 Stycznia 2008 Witam. Ciekawy pomysł, zrobić scenkę z wojny w kieliszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Rozumiem, że przesłanie brzmi "to ich wina" :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Hitler pociągnął ich za sobą na dno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 heh ... ten pomysł w sklepie pewnie był zainspirowany takim starym zeszycikiem od Verlindena apropos dioram. Tam na końcu były takie wariacje na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Kto jest winny? Fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Ana Koledze z pewnością chodziło o powiązanie z kieliszkiem, a do kieliszka leje się wino... To pewnie dlatego to ICH WINA . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi