Irgr Napisano 19 Października 2017 Napisano 19 Października 2017 Klasa 5 - Dioramy Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Prawdopodobnie jest za późno by zaczynać temat, szczególnie w tej kategorii... ale co tam. Od dawna miałem ochotę zabrać się za poniższy model. Jakiś tydzień temu w końcu go zdobyłem i stwierdziłem że może coś z tego w końcu wyjdzie. Model tradycyjnie będzie głównym bohaterem i na nim będę się głównie skupiać, ale żeby nie było że zły dział, podstawowe materiały na skromną dioramkę czekają. Pierwsze podejście do imgura, aparatu z telefonu i Takoma =P Za ewentualne problemy ze zdjęciami przepraszam^^ Cytuj
Irgr Napisano 21 Października 2017 Autor Napisano 21 Października 2017 Powoli do przodu. Czeka mnie sporo zabawy z fakturą i uzupełnianiem spawów. Cytuj
M.A.V. Napisano 22 Października 2017 Napisano 22 Października 2017 heh... niezły ten dalmierz... jak rodem z jakiego niszczyciela. Wygląda trochę jak "przeszczep" jaką planujesz koncepcję dioramy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi